Perfektion

Vi er 30 dage inde i Bibelhjerte.dk

Jeg ved allerede ikke rigtig, hvad jeg skal skrive.

Fordi jeg gerne vil være ‘inspirerende’, ‘indsigtsfuld’, ‘opmuntrende’. Men sandheden er, at da jeg gik i gang med en lille bibellæseplan, som ikke fængede mig, gik der lige pludselig flere dage, hvor jeg ikke læste i Bibelen. Og så er det rigtig svært, at skrive noget herinde om bibellæsning. Så derfor tænker jeg: nu skriver jeg, hvordan tingendes tilstand er hos mig. Hvordan er de hos dig?

Min lyst er ikke væk, og lige om lidt vil jeg sætte mig til at læse Esters bog. Fordi: Jeg så en på Instagram, der henviste til den.

____

På den måde, kan man nogle gange møde mennesker, som får (stor eller lille) indflydelse på ens liv. Nogle gange ‘møder’ man dem digitalt. Lara Casey er en af dem jeg har mødt digitalt, som har haft størst indflydelse på mit liv, over de sidste 1 1/2 år. Hun er en kristen kvinde, som deler om liv, målsætninger og tro. Hun er forfatter og kreativ iværksætter. Hun er ikke perfekt og hun står ved det. Hun har faktisk nærmest lavet et brand over det. Og det har jeg SÅ meget respekt for, fordi hendes tydelige mål altid er at hjælpe mennesker. Med at prioritere det, der virkelig betyder noget i livet, og tage små skridt i dén retning hele tiden. Hun har et motto, som jeg elsker:

The little by little adds up.

Så skal vi ikke i dag, finde Bibelen frem igen, og læse et eller andet sted. Bede Gud om at åbne vores øjne for, hvad han har til os.

Og så kan du jo se denne video, hvis du også kæmper med at leve op til idealer om perfektion:

 


1 thought on “Perfektion”

  • 1
    Susanne Strøm on 20. marts 2017 Svar

    Perfektionisme er en glædesdræber…

    Lad os sige tak for de små glæder i livet og bede Jesus sende os den velsignelse og den tugt, vi har brug for – for at nå målet, paradis på Den Nye Jord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *