Jeg har læst i min bibel den sidste måned…

… 3-5 gange om ugen, mere nøjagtigt. Det er da fremgang. Fra nærmest aldrig at åbne den derhjemme.

Så selvom jeg ikke har været aktiv herinde, så er jeg det i det mindste, i mit eget liv. Og det er faktisk vigtigst, tænker jeg. Men jeg har stadig lyst til at putte indhold op her.

Læser du i din? Giver det mening for dig, når du gør? Ville du gerne, men får ikke gjort noget ved det?

Én af måderne, jeg får den åbnet mere, er fordi jeg har forsøgt at opbygge en ny vane, som jeg nyder og sætter pris på. Om morgenen tager jeg min skål havregryn og min bibel, med ind i sofaen i vores stue, (som har store vinduer ud til haven), og så sidder jeg dér og spiser min morgenmad, og bruger 10 min på at læse i Bibelen og bede en bøn for dagen.
Uden musik, radio, computer eller noget. Jeg øver mig også i at lade min telefon blive i køkkenet, men ofte er det liige lidt for spændende, hvor mange likes morgnens Instagram opslag har fået.
Jeg elsker at sidde og kigge ud af vores store havedør. Så ‘mind you’, det er det længste fra en sur pligt, det kan være. Det føles som kvali-/forkælelsestid.

 • Måske har du også et tidspunkt i løbet af din dag, hvor du kunne forsøge at opbygge en bibelvane som du nyder?

En anden af måderne, er ved at jeg bruger målsætnings-planner (kalender/’arbejdsbog’), der hedder PowerSheets. Der skriver man, (på baggrund af ‘målsætningsværktøjer’, som er en del af planneren), månedlige, ugentlige og daglige mål. Og så udfylder man, hvordan det går med ens mål.

Hér kan I se et billede af min fra april:

 

Som I kan se er det svingende, hvor mange krydser jeg får sat. Og som I også kan se, mangler der en del under feltet ‘Bibelhjerte’. 😉 (Men jeg kan sætte et lige om lidt for første gang i en måned, -yes!)
Det som er mit hovedfokus, når jeg bruger mine PowerSheets er fremgang og retning. Det er det folkene bag prædiker igen og igen. Der står jo endda: “Focus on little by little progess, not perfection.”, som I kan se herover.

Dette er startsiden i PowerSheets planneren:

 

Jeg er udemærket klar over, at det ikke er alle der motiveres af tjeklister. Nu er det så bare sådan, at jeg i høj grad er en person der motiveres af tjeklister. (Måske er det bl.a. derfor, jeg gerne vil leve af at designe dem.. 😉 ) Så hvis du også er, vil jeg opfordre dig til, at lave din egen.

Den behøver ikke være flot, den skal bare være der, og hænge et sted hvor du ser den hver dag.

Nå, men nu vil jeg smutte, for jeg kan lige nå at læse en halv time inden jeg skal i seng, og dermed krydse den tredje boks af på mine ugentlige mål for denne uge. Lige på falderebet. Lige til tiden. 😉

 

Kh Pernille.


1 thought on “Jeg har læst i min bibel den sidste måned…”

 • 1
  Sofies Sofa on 24. april 2017 Svar

  Skønt at du har fundet en forkælelsesrutine❤️ Godt gået!
  Har godt set de der powersheets tidligere. Måske det er tid snart at gøre noget ved det.
  Har du også (læst) bogen “Make it happen”? Og har du den årlige eller 6 mdr. Powersheet?
  Nysgerrig selvom den årlige er udsolgt…

  Nu har jeg også startet en blog under navnet Sofies Sofa? Den kommer også til at have fokus på bl.a. livet med tro, musik og lovsang, sensitivitet og meget mere…

  Må jeg linke til din blog hvis jeg fx laver en liste over blogs jeg følger?
  kh Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *